Appartement: Beeklaan 161 2562 AD Den haag

Te huur: Beeklaan 161

2562 AD Den haag
€ 1350.00 per maand

Beschrijving

BEEKLAAN, REGENTESSEKWARTIER, GESTOFFEERD, €1350,- EXCL. GAS, WATER, ELEKTRICITEIT Dit mooie en luxe afgewerkt appartement is gelegen in het gezellige Regentessekwartier. De woning is ideaal gelegen in omgeving van verschillende winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het centrum van de stad is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Evenals de uitvalswegen en het strand.

Indeling: Gezamenlijke entree op de begane grond; trap naar de eerste verdieping; entree appartementsdeur; binnenkomst in de centrale hal; ; doorgang naar woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen voor zoveel mogelijk licht inval. Tevens heeft de woonkamer een open keuken, voorzien van alle gemakken zoals; koel-vriescombinatie, magnetron- ovencombinatie, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en voldoende kastruimte. De woonkamer heeft een L-vorm waardoor de woonkamer eenvoudig is vorm te geven.
Vanuit de hal is de badkamer te betreden; badkamer voorzien van douche, wastafel en handdoek radiator. Twee lichte slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning (8,5m2 en 16,2m2). Apart toilet beschikbaar.

De woning is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een mooie laminaat vloer, en individuele Hr CV-ketel installatie (energielabel A) en eigen wasmachine aansluiting in het washok.

Bijzonderheden:
- Huurperiode minimaal 12 maanden
- Geschikt voor een werkend persoon of stel
- Inkomenseis 3 x maand huur als bruto inkomen
- Inschrijving bij gemeente mogelijk middels huurovereenkomst
- Voorbeeld foto's van vergelijkbaar project.


Woning ligt op een zeer aantrekkelijke locatie en is zeker een bezichtiging waard, neem contact op met 070wonen via 070-2192700 of verhuur@070wonen.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1350.00 per maand
Service kosten
€ 0.00 per maand
Aanvaarding
Direct beschikbaar
Status
Van de markt gehaald

Oppervlakte en inhoud

Totaal
69.00 m²
Wonen
69.00 m²
Perceel
1.00 m²

Indeling

Gestoffeerd
Nee
Kamers
3
Slaapkamer
2
Badkamer
1

Bouw

Type woning
Appartement
Energie label
A

Omgeving

Provincie
Zuid-holland
Plaats
Den Haag

Overige

Aangeboden sinds
02-04-2024
Bijgewerkt op
26-04-2024
Makelaar
070 Wonen

CBS omgevings informatie

Gemeente informatie
's-Gravenhage
Wijk informatie
Wijk 21 Regentessekwartier
Buurten informatie
Rond de Energiecentrale

070 Wonen

Helaas is het niet meer mogelijk op dit object je interesse te tonen.

Over de makelaar

Huurwoningen in de omgeving Beeklaan 161 2562 AD Den haag

Je gewenste huurappartement niet gevonden?

Het kan soms lastig zijn om het perfecte huurappartement te vinden. Geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Overweeg om een account aan te maken en te upgraden naar ons Plus Account. Op die manier ontvang je directe meldingen zodra jouw ideale huurappartement beschikbaar komt.

Door lid te worden van onze community van huurders, ben je als eerste op de hoogte van nieuwe appartementen. Met een Plus Account heb je de kans om direct te reageren zodra een passende woning beschikbaar is.

Probeer het nu en laat ons je helpen om een huurappartement te vinden dat past bij jouw wensen. Samen maken we de zoektocht naar jouw nieuwe thuis een stuk makkelijker!

Gratis inschrijven