De voordelen van een Plus account

Verhoog je kans op een woning

Een Plus account vergroot jouw geloofwaardigheid bij makelaars. Door dit account tonen huurders hun serieuze intentie om een woning te vinden, waardoor makelaars geneigd zijn hen serieuzer te overwegen.

Val op in de lijst van geïnteresseerden

Met een Plus account onderscheid je jezelf tussen andere huurders die geïnteresseerd zijn in dezelfde woning. Hierdoor krijg je mogelijk meer aandacht van de verhuurder.

Maak je eigen zoekprofiel

Een Plus account biedt de mogelijkheid om een gepersonaliseerd zoekprofiel te maken. Dit stelt je in staat om specifieke criteria en voorkeuren in te stellen, waardoor je gerichter kunt zoeken naar woningen die aansluiten bij jouw behoeften.

Onbeperkt reageren op woningen:

Met een Plus account kun je zonder beperkingen reageren op alle woningen die je interesseren. Je hebt de vrijheid om interesse te tonen in meerdere woningen, zonder restricties in het aantal reacties.

Ontvang e-mails met woningen die binnen je zoekprofiel vallen

Wanneer er nieuwe woningen beschikbaar komen die voldoen aan jouw ingestelde criteria, ontvang je meldingen via e-mail. Dit houdt je up-to-date over nieuwe opties die aan jouw voorkeuren voldoen.

Geen reclames

Met een Plus account geniet je van een advertentievrije ervaring tijdens het gebruik van de website. Dit minimaliseert afleidingen en zorgt voor een meer gestroomlijnde zoekervaring.

Het Plus account biedt deze voordelen voor een volledig jaar tegen een eenmalige betaling van €30,-. Wij willen benadrukken dat het hebben van een Plus account geen garantie biedt op het verkrijgen van een specifieke woning, aangezien de makelaar altijd de meest geschikte kandidaat voor de woning zal kiezen, ongeacht het type account. Het account vergroot echter wel de kansen en mogelijkheden tijdens het zoekproces naar een geschikte woning.

Upgrade naar een plus account abonnement