Graaf Janstraat 24 1941 KG Beverwijk

Graaf Janstraat 24

1941 KG Beverwijk
€ 1195.00 per maand

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Het betreft een 2-kamer appartement van 59m2 op de derde verdieping. Het appartement bevindt zich in een voormalig kantoorgebouw in Beverwijk. De prijs van het appartement is exclusief Gas/Water/Licht, internet, kabel-tv en servicekosten.

Het betreft een appartement en het beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en toilet. De keuken bevindt zich in de woonkamer en is voorzien van een spoelbak, kraan, combi-oven, koelkast- met vriesgedeelte, vaatwasser en een 4-pits kookplaat, verder beschikt de keuken over tal van keukenkastjes, waaronder twee grote lades. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en ligbad. De wasmachine aansluiting bevindt zich in een aparte ruimte. In het appartement ligt een nieuwe PVC vloer en in de badkamer ligt een betegelde vloer. Daarnaast is het appartement voorzien van vloerverwarming.

Bij de hoofdingang van het gebouw zijn postbussen, daarnaast bevindt zich een intercom. Vanuit het appartement kan men de deur van de hoofdingang openen. Het pand heeft twee trappenhuizen, daarnaast is er een lift aanwezig. Op de begane grond bevinden zich een aantal bergingen, deze zullen voor € 50 per maand worden aangeboden. Daarnaast is er een algemene afsluitbare fietsenstalling.

OMGEVING
Beverwijk is een stad en gemeente in Midden-Kennemerland in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt ca. 42.000 inwoners.
Naast het karakteristieke pand bevindt zich het vernieuwde winkelcentrum ‘Beverhof’. De Beverhof is een eigentijds en compleet winkelcentrum dat voorziet in dagelijkse boodschappen, fashion en meer. Daarnaast staat Beverwijk o.a. bekend om ‘De Bazaar’ de grootste overdekte markt van Europa.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het wooncomplex is uniek, door middel van diverse uitvalswegen is Amsterdam binnen 20 minuten per auto en binnen 35 met het OV te bereiken. Tegenover het pand is een bushalte met directe verbindingen, daarnaast bevindt het station zich op loopafstand. Rondom het pand zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen.

OVERDRACHT
Servicekosten - € 195,- p/m
Borg - 2 maanden huur
Administratiekosten - € 395 eenmalig
Minimale periode - 12 maanden
Huurovereenkomst - onbepaalde tijd
Opzegtermijn - 2 maanden

Tegen een meerprijs is het mogelijk om een privé berging bij te huren, de kosten hiervan zijn: € 50,-
Verhuurder behoudt zicht het recht voor om periodiek toezicht te houden in de woning.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1195.00 per maand
Service kosten
€ 0.00 per maand
Aanvaarding
Direct beschikbaar
Status
Van de markt gehaald

Oppervlakte en inhoud

Totaal
59.00 m²
Wonen
59.00 m²
Perceel
1.00 m²

Indeling

Gestoffeerd
Nee

Bouw

Type woning
Appartement
Energie label
A++

Omgeving

Provincie
Noord-holland
Plaats
Beverwijk

Overige

Aangeboden sinds
04-03-2024

CBS omgevings informatie

Gemeente informatie
Beverwijk
Wijk informatie
Centrum
Buurten informatie
Meerplein

Leliveld

Helaas is het niet meer mogelijk op dit object je interesse te tonen.

Over de makelaar

Huurwoningen in de omgeving Graaf Janstraat 24 1941 KG Beverwijk

Je gewenste huurappartement niet gevonden?

Het kan soms lastig zijn om het perfecte huurappartement te vinden. Geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Overweeg om een account aan te maken en te upgraden naar ons Plus Account. Op die manier ontvang je directe meldingen zodra jouw ideale huurappartement beschikbaar komt.

Door lid te worden van onze community van huurders, ben je als eerste op de hoogte van nieuwe appartementen. Met een Plus Account heb je de kans om direct te reageren zodra een passende woning beschikbaar is.

Probeer het nu en laat ons je helpen om een huurappartement te vinden dat past bij jouw wensen. Samen maken we de zoektocht naar jouw nieuwe thuis een stuk makkelijker!

Gratis inschrijven
Ik heb interesse