Appartement: Teylersplein 2C1 c1 2441 LE Nieuwveen

Te huur: Teylersplein 2C1 c1

2441 LE Nieuwveen
€ 950.00 per maand

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Het betreft een studio van 30m2 dat is gelegen op de tweede verdieping van een voormalig kantoorgebouw in Nieuwveen. De prijs van deze studio is exclusief Gas/Water/Licht, internet en kabel-tv.

Een studio dat beschikt over een woon- slaapkamer, badkamer en toilet. De keuken bevindt zich in de woonkamer en is voorzien van een spoelbak, kraan, combi-oven, koelkast, vaatwasser en een 4-pits kookplaat, verder beschikt de keuken over tal van keukenkastjes, waaronder twee grote lades. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet en een wasmachine aansluiting. Daarnaast is het appartement voorzien van een apart toilet. In het appartement ligt een nieuwe PVC-vloer en in de badkamer ligt een betegelde vloer.

Bij de hoofdingang van het gebouw zijn postbussen en bevindt zich hier een intercom. Vanuit het appartement kan men de deur van de hoofdingang openen. Het pand heeft twee trappenhuizen en is er een lift aanwezig. Het appartementencomplex beschikt over een eigen fietsenstalling en voldoende eigen parkeerplaatsen.

OMGEVING
Het karakteristieke pand, gelegen aan de rand van Nieuwveen met uitzicht op haar eigen vijver en tuin, de weilanden en golfbanen van Golfclub Liemeer, kenmerkt zich door zijn prachtige architectuur en ideale ligging. Naast het appartementencomplex zijn er twee andere panden gevestigd op het Teylersplein: het gemeentehuis en het gezondheidscentrum Nieuwveen bestaande uit een huisartspraktijk, tandartspraktijk en fysiotherapeut.

Nieuwveen is een dorp gelegen in het ‘Groene Hart’ en daardoor centraal gelegen in de Randstad. De slogan van de gemeente is: ‘’Buiten wonen, binnen de randstad!’’. De gemeente kenmerkt zich door een uniek polderlandschap met de Nieuwkoopse plassen en de omliggende natuurgebieden.
Nieuwveen heeft een vernieuwd dorpsplein op ca. 1 km afstand; hier bevinden zich diverse winkels waaronder een grote supermarkt. Het dorp heeft basisscholen, een openluchtzwembad, sportfaciliteiten, Golfbaan Liemeer, een luxe zorginstelling en een landgoed met wandelbos. De gemeente Nieuwkoop, waarin Nieuwveen is gelegen, telt ca. 28.000 inwoners.

BEREIKBAARHEID
Door middel van diverse uitvalswegen zijn luchthaven Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer binnen 15 minuten per auto te bereiken. Ook de steden Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn slechts op 30 minuten afstand. Grenzend aan het Teylersplein is er een bushalte. Busnummer 147 heeft een directe verbinding naar o.a. Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam, Nieuwkoop en Alphen a/d Rijn.

OVERDRACHT
Servicekosten - € 125,- p/m
Borg - 2 maanden huur
Administratiekosten - € 395 eenmalig
Minimale periode - 12 maanden
Huurovereenkomst - onbepaalde tijd
Opzegtermijn - 2 maanden

Tegen een meerprijs van € 50,- is het mogelijk om een privé berging bij te huren.
Verhuurder behoudt zicht het recht voor om periodiek toezicht te houden in de woning.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950.00 per maand
Service kosten
€ 0.00 per maand
Aanvaarding
Direct beschikbaar
Status
Van de markt gehaald

Oppervlakte en inhoud

Totaal
30.00 m²
Wonen
30.00 m²

Indeling

Gestoffeerd
Nee
Kamers
1
Slaapkamer
1
Badkamer
1

Bouw

Type woning
Appartement
Energie label
A++

Omgeving

Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Nieuwveen

Overige

Aangeboden sinds
14-12-2023
Bijgewerkt op
24-03-2024
Makelaar
Leliveld

CBS omgevings informatie

Gemeente informatie
Nieuwkoop
Wijk informatie
Wijk 01 Nieuwveen
Buurten informatie
Schoterveld

Leliveld

Helaas is het niet meer mogelijk op dit object je interesse te tonen.

Over de makelaar

Huurwoningen in de omgeving Teylersplein 2C1 c1 2441 LE Nieuwveen

Je gewenste huurappartement niet gevonden?

Het kan soms lastig zijn om het perfecte huurappartement te vinden. Geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Overweeg om een account aan te maken en te upgraden naar ons Plus Account. Op die manier ontvang je directe meldingen zodra jouw ideale huurappartement beschikbaar komt.

Door lid te worden van onze community van huurders, ben je als eerste op de hoogte van nieuwe appartementen. Met een Plus Account heb je de kans om direct te reageren zodra een passende woning beschikbaar is.

Probeer het nu en laat ons je helpen om een huurappartement te vinden dat past bij jouw wensen. Samen maken we de zoektocht naar jouw nieuwe thuis een stuk makkelijker!

Gratis inschrijven