Gepubliceerd op: 2024-05-08 door Team Wonen31

Doe Mee met de Inpakmarathon 2024: Steun Stichting Jarige Job Samen met Wonen31!

Bij Wonen31 zijn we trots om aan te kondigen dat we deelnemen aan de Inpakmarathon 2024, georganiseerd door Stichting Jarige Job. Deze bijzondere gebeurtenis vindt plaats op 7 en 8 juni en is gericht op het inpakken van verjaardagsboxen voor kinderen die hun verjaardag anders misschien niet kunnen vieren.

Ons Team: Alle Kleuren van de Regenboog

Ons team, "Alle Kleuren van de Regenboog", is er helemaal klaar voor! We zullen actief zijn van 05:30 tot 08:00 uur en met veel enthousiasme onze bijdrage leveren. Je kunt meer over ons team lezen via deze link.

Waarom We Meedoen

Bij Wonen31 geloven we sterk in het belang van gemeenschap en het steunen van goede doelen. De Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat kinderen die in armoede leven toch een onvergetelijke verjaardag kunnen hebben. Door deel te nemen aan de Inpakmarathon willen we niet alleen helpen met het inpakken van de verjaardagsboxen, maar ook aandacht vragen voor dit mooie initiatief.

Hoe Jij Kunt Helpen

We vragen jullie om samen met ons dit goede doel te ondersteunen. Deel alsjeblieft de volgende link zoveel mogelijk: https://inpakmarathon.stichtingjarigejob.nl/fundraisers/wonen31.

Het is ontzettend belangrijk om deze link te delen met iedereen die je kent, omdat dit goede doel helaas niet de aandacht krijgt die het verdient. Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil en helpt stichting Jarige Job om nog meer kinderen een geweldige verjaardag te bezorgen.

Tot Slot

We kijken ernaar uit om samen met onze collega's, vrienden en familie deze Inpakmarathon tot een groot succes te maken. Laten we met z'n allen de handen uit de mouwen steken en zorgen voor stralende gezichten op de verjaardagen van zoveel mogelijk kinderen!

Bedankt voor jullie steun en laten we er samen een geweldige Inpakmarathon 2024 van maken!